Wat zijn de gemiddelde kosten van landschapsarchitectuur rond een huis?

Landschapsprojecten waarbij constructie betrokken is, zoals het installeren van keermuren om erosie te voorkomen, kunnen de diensten van een landschapsarchitect of ingenieur vereisen, wat de kosten zal verhogen. Sommige bouwprojecten voor landschapsarchitectuur, zoals zwembaden, poolhouses en hekwerk, vereisen aanvullende professionele diensten, zoals een goedgekeurd landschapsontwerp van een architect of ingenieur. Uw landschapsprofessional kan mogelijk een ontwerp voor u maken, of u kunt besluiten om een aparte ontwerper of landschapsarchitect in te huren die gespecialiseerd is in planning. Het aanleggen van de tuin in een nieuw gebouwde woning zal aanzienlijke kosten met zich meebrengen in vergelijking met die van een verbetering of verbetering van bestaande landschapsarchitectuur.

Maar hoe gaan die landschapskosten kapot, en waar moet u rekening mee houden bij het budgetteren voor uw landschapsarchitectuur in de achtertuin?. Het onderhouden van uw landschapsarchitectuur kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van de landschapsarchitectuur en hoe vaak zorg nodig is. Engelse cottage-tuinen zijn weelderig en vrijbloeiend en geven de indruk van een ongepland landschap. Tussenliggende niveaus omvatten meer gedetailleerd werk, zoals het installeren van landschapsbeteugeling, bloembedden of verhoogde tuinen.

Landschapsstenen zijn een geweldige manier om ongewone looks in een tuin te creëren zonder planten of veel water nodig te hebben. Een volledige tuin omvat meestal meer functies en professionele planning, dus het kost meestal meer dan typische landschapsarchitectuur in een voor- of achtertuin. U kunt ook nieuwe tabellen vinden met de soorten landschapsarchitectuur en de meest populaire landschapsprojecten en hun kosten. Huizen met landschapsarchitectuur hebben meestal een kostenvoordeel van 5% tot 12% ten opzichte van vergelijkbare huizen zonder landschapsarchitectuur.

Het aantal van ons dat onderzoek doet naar de kosten voor landschapsarchitectuur in de achtertuin, is het afgelopen jaar enorm gestegen - met een toename van 80 procent van Google-zoekopdrachten naar 'ideeën voor landschapsarchitectuur in de achtertuin met een budget' alleen. Een van de meest populaire landschapsstijlen over de hele wereld, mediterrane tuinen worden gekenmerkt door gelaagde fonteinen, terracotta potten, beeldhouwwerken en planten die voor kleur, textuur en structuur zorgen.