Hoe kan ik geld verdienen met tuinieren uk?

Verkoop biologische producten op de markt. Voordat u besluit planten te gaan verkopen, moet u op internet zoeken om te bepalen of u een licentie moet kopen om planten in uw staat te verkopen. Absoluut een geweldige lijst met dingen die u kunt doen om extra geld te verdienen met uw tuinierinspanningen. Eén opmerking over het verkopen van zaden.

De meeste staten in Amerika hebben een vergunning nodig om zaden te verkopen (ja gek, ik weet het), dus wees voorzichtig wanneer je ze verkoopt om er zeker van te zijn dat je geen verordeningen schendt die in jouw regio kunnen bestaan. Microgreens, die in feite plantzaailingen zijn, verkopen voor schokkende bedragen in winkels. Alleen een klein zakje kan je een beetje terugbrengen, en dit komt allemaal door het feit dat microgreens absoluut boordevol voedingsstoffen zitten. Of je nu je eetbare onkruid droogt of je concentreert op de andere kruiden die je in je tuin kweekt, gedroogde kruidenmengsels zijn ongelooflijk nuttig.

Steeds meer tuinders wenden zich tot erfstukzaden boven hybriden, simpelweg omdat deze zaden elk seizoen kunnen worden opgeslagen, wat betekent dat je nooit meer meer hoeft te kopen. Hoewel het verkopen van zaden een geweldige manier is om wat extra geld te verdienen met je tuin, kun je ook wat van die zaden planten en ze vervolgens als zaailingen verkopen. Zolang je de tijd hebt om voor ze te zorgen, is deze methode veel winstgevender dan ze simpelweg als zaden te verkopen. Een geweldige manier om een voorsprong te krijgen bij het kweken van bepaalde planten is door stekken te vermeerderen, in plaats van ze uit zaad te starten.

Van oregano, salie en mierikswortel tot geraniums, fuchsia's en kamperfoelie, er zijn zoveel planten die goed groeien uit stekken. Nog beter, stekken zijn gemakkelijk te nemen en te vermeerderen en hebben niet veel ruimte nodig. Afhankelijk van de plant kunnen stekken het beste op bepaalde tijden van het jaar worden genomen. Zodra je je stekken hebt, kun je ze verkopen zoals ze zijn zodat mensen zichzelf kunnen rooten (eBay is hier ideaal voor), of je kunt ze rooten en ze vervolgens verkopen als potplanten.

U kunt geld verdienen door een tuinplan voor uw klanten te maken. Van plantplannen die betrekking hebben op wat te planten, wanneer en waar ze het in hun tuin moeten plaatsen, tot een ontwerp van de eigenlijke tuinruimte, je hebt hier veel flexibiliteit. Je coacht nog steeds, geeft nog steeds les in een systeem, verkoopt nog steeds producten, maar nu vertel je ze ook waar alles naartoe gaat voor maximaal succes. Veel mensen hebben niet de ruimte voor een behoorlijke tuin waar ze wonen.

Maak van uw tuin een gemeenschappelijke tuin door percelen te scheiden en aan mensen te verhuren. Je kunt verschillende pakketten aanbieden, zoals het huren van het land, het huren van het land en alle gereedschappen en benodigdheden, of zelfs het huren van alles wat je nodig hebt en je zorgt voor het water geven en wieden. Hoe zit het met die mensen die maar één dag per week kunnen tuinieren? Ze betalen voor een optie waarbij ze af en toe komen en jij zorgt er de rest van de tijd voor. Bekijk elk van deze winstgevende manieren om geld te verdienen met tuinieren en je zult versteld staan hoe gemakkelijk het is.

Hoewel het binnenhalen van een voltijds tuininkomen een beetje lastig is, is het verdienen van een bijinkomen uit je tuin gemakkelijker dan je zou denken. Hoewel je zou denken dat de winter het langzame seizoen zou zijn voor het inkomen in de achtertuin, geloof het of niet, het is eigenlijk de beste tijd om geld te verdienen met je tuin. Toen ik mijn bedrijf voor het eerst begon, noemde ik het Rooted Garden Goods, denkend dat ik zakken sla en andere producten uit mijn tuin zou verkopen die ik in overvloed kweekte. Een tuinadviseur is een persoon die u helpt een tuin helemaal opnieuw te beginnen door een ideale indeling voor uw ruimte te plannen.

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in tuinen en tuinproducten zijn vaak op zoek naar pittoreske locaties om hun productafbeeldingen en video's te maken. Zelfs als je geen ruimte hebt op een klein perceel in de voorsteden, buiten de traditionele tuin uitbreidt naar lokale parken, of je tuin naar binnen brengt met slaspruiten, kastpaddenstoelen en zaailingtrays, kun je het hele jaar door gebruik maken van de ruimte die je hebt. Sinds ik er mijn missie van heb gemaakt om de moestuin terug te brengen en er weer een gewoon onderdeel van het dagelijks leven van te maken, heb ik gezien dat we eerst tuinieren terug moeten brengen als een levensvatbaar beroep om dat te laten gebeuren. Paddenstoelen leren kweken is een beetje anders dan de meeste standaard tuingewassen, dus deze zal wat studeren vergen voor zelfs doorgewinterde tuinders.

Als je een grote tuin hebt en meestal meer compost maakt dan wat je kunt gebruiken, overweeg dan om het extra te verkopen aan lokale tuinders. Hoewel het niet mijn kopje thee is, zijn tuinstours en landelijke theetijden een goede optie voor bloementuinen. Als je alleen ontwerpen tekent en ze verkoopt, levert het niet veel geld op, maar je wordt goed betaald om tuinieren- en landschapsontwerpen te maken voor een specifieke persoon en situatie. Het pakket omvatte het oogsten van je eigen salade uit mijn tuin en vervolgens mijn systeem voor saladetuinieren leren.

Als je zelfs maar een beetje tuinervaring hebt en dit heeft een droom in je hart geplant, kun je beginnen met het kweken van je eigen tuincach-beroep. Als oprichter van Rooted Garden heb ik honderden nieuwe en ervaren tuiniers geraadpleegd en allerlei moestuinen ontworpen, van groot tot klein en alles daartussenin. .