Wat moet een landschapsschatting bevatten?

Uw schatting van landschapsarchitectuur omvat de overheadkosten van de aannemer, zoals transport, brandstofkosten, reclame, kantoorhuur, reparatie en onderhoud van apparatuur en de verzekering van de aannemer. Houd er rekening mee dat de tuinarchitect dat bedrag zal toevoegen aan de kosten van uw landschapsbaan. Schattingen omvatten meestal lijnitems voor elke permanente functie van uw Yardzen-ontwerp. Dit omvat beplanting, structuren (dekken, pergola's, ingebouwde plantenbakken of zitplaatsen), bestrating, vuurkorven, buitenkeukens, sportvelden, bubbelbaden of andere soortgelijke kenmerken.

Probeer onze gratis 3-in-1 winstmargecalculator en ontdek Gebruik alle informatie die is verzameld uit stap 1 om te bepalen hoe lang de klus zal duren. Vermenigvuldig dit cijfer met het aantal mensen op het werk om de arbeidsuren te krijgen. Als zes mensen bijvoorbeeld 40 uur aan het werk nemen, is dat 240 arbeidsuren. Voeg een percentage toe voor belastingen, vergoedingen voor werknemers en uitkeringen.

Dit percentage varieert voor uw specifieke bedrijf, maar 20% is een betrouwbare marker. Een algemene richtlijn voor de prijsstelling van landschapsbanen is te streven naar een marge van 15 tot 20% voor residentiële banen en 10 tot 15% voor commerciële banen. Om dat soort marges te bereiken, moet u uw totale kosten markeren met een percentage dat groter is dan uw brutomarge. Als u bijvoorbeeld een marge van 20% wilt, moet u een markup van 25% toevoegen.

Laten we eens kijken naar onze voorbeeldtaak en laten we streven naar een winstmarge van 20%. De laatste stap voor het maken van uw landschapsschatting is het toevoegen van uw markup. Industriestandaarden zeggen ongeveer 15 tot 20 procent in rekening te brengen op residentiële banen en 10 tot 15 procent op commerciële landschapsbanen. Schattingen van landschapsarchitectuur moeten altijd een lijst bevatten van de basislandschapsdiensten die zullen worden geleverd.

Volgens Total Landscape Care maken landschapsbedrijven slechts winst op ongeveer 60% van de banen die ze aannemen. Landscaping Network heeft een uitgebreide prijslijst voor landschapsarchitectuur voor specifieke diensten, zoals het installeren van een patio of hek. Nu u een overzicht hebt van hoe u banen nauwkeurig kunt prijzen en een winstgevend landschapsbedrijf kunt worden, is het tijd om het te gebruiken in een sjabloon voor landschapsschattingen. Nu de banenprijzen worden beïnvloed door de regio, is het slim om te kijken naar wat concurrenten in uw omgeving in rekening brengen voor arbeidstarieven voor landschapsarchitectuur en uw landschapsschattingen indien nodig aan te passen.

Het aanleggen van de tuin in een nieuw gebouwde woning zal aanzienlijke kosten met zich meebrengen in vergelijking met die van een verbetering of verbetering van bestaande landschapsarchitectuur. Bovendien kan uw software voor het schatten van landschapsonderhoud zelfs mobiele apps hebben, zodat uw landschapstechnici schattingen kunnen maken terwijl ze nog bij de klant zijn. Of je nu zelf landschapswerk doet of niet, het kan zijn dat je ook kantoorpersoneel en een landschapsteam betaalt. Tuinarchitecten verdienen meer in gebieden met hogere kosten van levensonderhoud, wat zich meestal ook vertaalt in hogere landschapsprijzen voor klanten in deze gebieden.

Omdat ieders landschapsbehoeften anders zijn, wilt u ervoor zorgen dat u met de tuinarchitecten praat over uw wensen en behoeften. Een schatting van de kosten voor landschapsarchitectuur die niet alleen verantwoordelijk is voor materialen en arbeid, maar ook voor uw overheadkosten en markup, zorgt ervoor dat u een winstgevend landschapsbedrijf runt. Tel al uw landschapskosten op die in de bovenstaande stappen worden vermeld, plus uw markup om de prijs te vinden die u de klant citeert voor zijn landschapsbaan.