Hoe prijs je een tuinbaan uk?

Het gemiddelde dagtarief voor een tuinman ligt tussen de £150-£200 voor een volledige dag werk als u een tuinverzorgingsbedrijf gebruikt, voor eenmanstuinders die alleen werken, is het dagtarief meestal lager. De kosten van een tuinman per uur kunnen gemiddeld ongeveer £15 per uur bedragen, maar kunnen nog steeds maar liefst £50 per uur bedragen. Er zijn een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van uw tuinonderhoud. Dit omvat de soorten klussen die moeten worden gedaan, de grootte van uw tuin, uw locatie en hoeveel tuinders er nodig zijn voor de klus.

Hieronder vindt u een lijst van elke kostenbeïnvloedende factor als het gaat om het inhuren van een tuinman voor tuinonderhoud. Aangezien tuinders gemiddeld ongeveer £14-£25 per uur in rekening brengen, kun je zien dat langere banen echt kunnen oplopen. De grootte van uw tuin heeft ook invloed op de prijs van uw tuinonderhoud. Een grotere tuin zal veel langer duren om te voltooien en zal dus oplopen tot de arbeidskosten.

Grotere tuinen zullen waarschijnlijk ook meer materialen nodig hebben, en dus kunnen de materiaalkosten ook oplopen. De nationale gemiddelde uurkosten om een tuinman in te huren bedragen £10-£20 per uur. Houd er rekening mee dat deze prijzen waarschijnlijk ook zullen fluctueren, afhankelijk van waar u in het VK woont; Londense prijzen voor tuinders zullen hoger zijn dan de kosten in een van de noordelijke regio's. Regelmatige onderhoudskosten voor de tuin variëren sterk, afhankelijk van waar u woont, de grootte van uw tuin, de hoeveelheid werk die nodig is.

Het gemiddelde uurtarief voor een tuinman ligt tussen de £15 - £25 per uur. Een goed onderhouden tuin voegt waarde toe aan uw huis, zolang u niet te veel betaalt. De uurtarieven variëren afhankelijk van waar je woont en wat voor soort tuinman je inhuurt. De gemiddelde kosten per uur voor een tuinman in het VK bedragen £27 per uur, maar kunnen variëren van een uurtarief van £12 tot £59.Grote landschapsbedrijven en lokale tuinders variëren in prijs, dus u moet weten wat u zoekt.

Als u de tools levert, moet het tarief lager zijn. Wees duidelijk over verborgen kosten - Praat altijd vooraf met uw tuinman over kostenstoringen. Veel tuinders rekenen een extra prijs voor diensten waarvan u denkt dat ze bij de algemene prijs zijn inbegrepen. Afvalverwijdering is bijvoorbeeld vaak niet inbegrepen in de algemene vergoeding.

Een goedkopere optie zou kunnen zijn om het afval zelf te verwijderen met behulp van een lokale afvalinzamelingsservice. Er is een breed scala aan afvalverwijdering die door tuinders kan worden uitgevoerd, waaronder bouwafval, tuinafval, hout of zelfs meubels. Een gekwalificeerde tuinarchitect of tuinman kan met u praten over eventuele problemen met de toegang die ze kunnen tegenkomen. Probeer bij het kiezen van een tuinman of tuinarchitect 3 vergelijkingscitaten te krijgen, zodat u een idee heeft van de waarde van service.

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden bij het inhuren van een tuinman om tuinonderhoud voor u uit te voeren. Veel heggen kunnen worden bijgesneden in interessante en unieke vormen, zodat je de kans hebt om een prachtig en uniek tuinlandschap te creëren dat helemaal naar je eigen smaak is. Als u uw tuin wilt laten onderhouden of renoveren, is het het beste om te weten hoeveel een tuinman gaat kosten voordat u er een in dienst neemt. Bepaal ook of u wilt dat een tuinman onder uw leiding werkt of het voortouw neemt en u vertelt wat u in de tuin moet doen.

Als het een regelmatig gazon is dat maait, afsnijdt en opruimt tijdens het verwijderen van onkruid, kan de tuinman u vragen om regelmatig een tuincollectie te regelen bij uw gemeenteraad. Tuinonderhoud omvat regelmatige verzorging om uw tuin er altijd zo goed mogelijk uit te laten zien. Tuinarchitecten zijn ook in staat om tuinmuren te bouwen, die tussen de £920 - £1.900 kosten, en schuren, die tussen de £700 - £1.000 kosten. Sommige van deze verenigingen richten zich op landschapsontwerpers en tuinders, terwijl de rest zich richt op algemene tuinders.

Tuinarchitecten kunnen ook worden gebruikt om u te helpen bij grotere tuinprojecten en kunnen adviseren over goede aannemers die kunnen helpen bij het project. Uw tuin kan ook een enorme hoeveelheid waarde toevoegen aan uw eigendom, dus het is geen verspilling om te overwegen te investeren in het geweldig houden van uw tuin. .