Is een winstgevend tuinbedrijf in het VK?

Als je overweegt om een carrière als zelfstandige tuinman te beginnen, zal deze korte en eenvoudige gids je helpen een idee te krijgen van wat er bij betrokken is. Het is echter belangrijk om te begrijpen wat er bij betrokken is. Sol House 29 St Katherine's Street Northampton NN1 2QZ. Tuinieren is een snelgroeiend bedrijfsidee dat klanten geld kan besparen en het landschap kan verfraaien en tegelijkertijd het milieu kan helpen.

Tuinen kunnen traditionele buitenpercelen zijn of op kleinere schaal worden gemaakt met containers. Of je nu een moestuin, kruidentuin of een bloementuin begint, als je een passie hebt voor tuinieren en een verlangen hebt om anderen te helpen hun tuinen op gang te brengen, is een klein bedrijf als tuinman misschien het perfecte bedrijfsidee voor jou. U kunt geld verdienen door een tuinplan voor uw klanten te maken. Van plantplannen die betrekking hebben op wat te planten waar en wanneer ze het in hun tuin moeten plaatsen, tot een ontwerp van de eigenlijke tuinruimte, je hebt hier veel flexibiliteit.

Je coacht nog steeds, geeft nog steeds les in een systeem, verkoopt nog steeds producten, maar nu vertel je ze ook waar alles naartoe gaat voor maximaal succes. Je zou ook kunnen kijken naar het idee om een tuinfranchise aan te schaffen om je tuinbedrijf op te zetten. Tuinonderhoud is de „gemakkelijkste manier om een tuinbedrijf te starten”, legt Preston uit, maar het kan „moeilijk zijn om zo'n bedrijf te laten groeien en veel mensen vinden het repetitief. Een completere lijst van tuindiensten zou kunnen bestaan uit maaien, wieden, planten, strimmen, snoeien, algemeen opruimen, heggensnoeien, aanbrengen van voeders en pesticiden en het verwijderen van tuinafval.

De meeste mensen zullen dit zelf doen, maar de laatste jaren hebben mensen het drukker dan ooit en kiezen heel wat mensen voor een tuinman om een deel of al hun tuinonderhoud te doen. Franchise tuinieren betekent ook dat u zich kunt vertakken naar andere gekoppelde soorten tuinieren om uw klantenbestand uit te breiden. Vanwege de vele voordelen die de meeste franchisemogelijkheden voor tuinieren bieden, overwegen de meeste mensen die hun eigen tuinbedrijf starten op zijn minst een franchise te kopen. Toen ik mijn bedrijf voor het eerst begon, noemde ik het Rooted Garden Goods, denkend dat ik zakken sla en andere producten uit mijn tuin zou verkopen die ik in overvloed kweekte.

De lente zet veel mensen ertoe aan na te denken om hun tuinen in vorm te krijgen, wat de komende maanden een goed moment maakt voor het opzetten van een tuinbedrijf. Met naar schatting 24 miljoen tuinen in het VK is het geen verrassing dat de tuinonderhoudsindustrie groeit met 2,8% per jaar. Als je zelfs maar een beetje tuinervaring hebt en dit heeft een droom in je hart geplant, kun je beginnen met het kweken van je eigen tuincachsberoep. Een van de dingen die onvermijdelijk zijn bij het starten van uw eigen tuinbedrijf of het kopen van een landschapsfranchise in het VK, is de noodzaak om uw eerste apparatuur te kopen.

U kunt flyers uitdelen naar huizen met tuinen in uw buurt en adverteren in tuincentra en winkels - en onderschat de kracht van mond-tot-mondreclame niet. Sinds ik er mijn missie van heb gemaakt om de moestuin terug te brengen en er weer een gewoon onderdeel van het dagelijks leven van te maken, heb ik gezien dat we eerst tuinieren terug moeten brengen als een levensvatbaar beroep om dat te laten gebeuren. Sonvdahl pleit voor het beste busje voor tuinieren om ermee te beginnen „een tuinbusje met korte wielbasis (Ford Transit), zodat je genoeg ruimte hebt om al het gereedschap te dragen en al het puin van het werk weg te halen. Als oprichter van Rooted Garden heb ik honderden nieuwe en ervaren tuiniers geraadpleegd en allerlei moestuinen ontworpen, van groot tot klein en alles daartussenin.