Hoe citeer je een baan in landschapsarchitectuur?

Een algemene richtlijn voor de prijsstelling van landschapsbanen is te streven naar een marge van 15 tot 20% voor residentiële banen en 10 tot 15% voor commerciële banen. Het is beter om het niet te balanceren. Tel uw wekelijkse overheadkosten op en verdeel die kosten over het aantal uren dat u gemiddeld per week werkt. Tel dat bedrag op bij de taakkosten, op basis van het geschatte aantal uren dat je denkt dat het project gaat duren.

Het schatten van de hoeveelheid tijd die een baan in beslag neemt, is de eerste stap bij het invullen van de schattingssjabloon. Het is ook cruciaal om uw baan te prijzen, omdat het bepaalt hoeveel u uw werknemers gaat betalen, hoeveel u gaat verdienen en hoeveel het bedrijf zal verdienen. Als de klus voor die tijd is voltooid, zakt u meer geld in dan verwacht. Als de baan echter langer duurt dan krijg je meer geld vrij.

Aangezien u in de landschapsarchitectuur zit en geen accountant bent, is hier een eenvoudige formule die u kunt gebruiken om offertes te maken. Een offerte is een professioneel document dat uw klant de uitsplitsing van kosten en prijzen van zijn landschapsproject laat zien voordat ze u inhuren. Als u serieus bezig bent met het nauwkeurig inschatten van een landschapsbaan, moet u de volledige reikwijdte van het werk begrijpen. Het prijzen van landschapsbanen is uiterst belangrijk voor het succes van uw bedrijf, zowel op korte als op lange termijn.

Tel al uw landschapskosten op die in de bovenstaande stappen worden vermeld, plus uw markup om de prijs te vinden die u de klant citeert voor zijn landschapsbaan. En een van de belangrijkste kostenfactoren is wat voor soort landschapswerk u voor de klant doet. Hopelijk ben je met alles hierboven goed op weg om meer landschapsprojecten te bieden, ze te winnen en een uitstekende service te bieden. Zorg er ook voor dat u uw klanten ondervraagt over het ontwerp en de stijl van landschapsarchitectuur, aangezien dit de prijs zou variëren.

Onderhoudslandschapsarchitectuur kan een marge van 10 tot 12 procent in rekening brengen voor zowel residentieel als commercieel werk. Thimble's Landscaping Insurance, aangepast aan het uur, de dag of de maand, is een geweldige manier om de kosten laag te houden.