Hoe schat je een landschapsbaan in?

Tel uw wekelijkse overheadkosten op en verdeel die kosten over het aantal uren dat u gemiddeld per week werkt, Praat met de klant · Schat overheadkosten Het is beter om er niet mee te spelen. Tel uw wekelijkse overheadkosten op en verdeel die kosten over het aantal uren dat u gemiddeld per week werkt. Tel dat bedrag op bij de taakkosten, op basis van het geschatte aantal uren dat je denkt dat het project gaat duren. Bereken uw arbeidskosten voor de klus door het aantal uren dat nodig is om de klus te voltooien te vermenigvuldigen met uw uurarbeidstarief.

Overheadkosten zijn de kosten van zakendoen. Dit zijn uitgaven die u, zelfs als u niet werkt, nog steeds betaalt. Zaken als arbeid, apparatuurkosten, bedrijfskosten en voertuigkosten worden betaald, ongeacht of u besluit die dag te werken. Deze vormen uw overheadkosten en moeten worden opgeteld bij de kosten van elke klus.

Van daaruit kunt u een schatting maken van het aantal manuren dat nodig is om een project te voltooien dat u uw totale arbeidskosten voor een baan oplevert. Dit kan worden herhaald voor elk apparaat dat u bezit, evenals voor de gereedschappen die u bezit. U moet de duur ervan schatten voordat u ze moet vervangen. Dit wordt allemaal berekend in de kosten van uw apparatuur voor een klus.

Vergeet niet dat er soms slechte dingen gebeuren, machines kapot gaan, stoppen met werken of zelfs worden gestolen. Dit alles moet worden meegenomen in uw levenslange kosten van apparatuur. Als u rente over uw apparatuur betaalt, moet dit ook worden opgeteld bij uw apparatuurkosten. Het is ook belangrijk om uw winstmarges of markeringen op materialen tegen een gezond tarief in te stellen, zodat u blijft schatten voor winst, maar niet hoog genoeg om werk te verliezen door opgeblazen schattingen.

Laat uw landschapsarchitectuur groeien door alles op de automatische piloot in te stellen met de toonaangevende softwareoplossing van Connecteam. Niemand kan u de prijs geven van wat iets gaat kosten, maar als u echt vastzit met wat u in rekening moet brengen, is het de beste aanpak om landschapsarchitecten in uw omgeving te vragen. Tel al uw landschapskosten op die in de bovenstaande stappen worden vermeld, plus uw markup om de prijs te vinden die u de klant citeert voor zijn landschapsbaan. Het gebruik van software voor het schatten van landschapsarchitectuur en mobiele schattingsapps kan deze fouten verminderen of volledig elimineren, de winst verhogen en de voltooiingstijden van taken versnellen.

Zorg ervoor dat u met de onderaannemer tot een overeenkomst komt over hoeveel hij voor de klus in rekening brengt voordat u uw landschapsschatting met uw klant afrondt. Het begrijpen van uw winstmarges en markups is essentieel om winstgevend te blijven in de landschapsindustrie. Bovendien maakt dat het gemakkelijker om toekomstige projecten van dezelfde aard te plannen, zodat u de voltooiing van het project nauwkeuriger inschat. Door nauwkeurig te leren bieden op landschapswerk, kunt u ervoor zorgen dat u winst maakt op elke klus die u doet.

Een offerte is een professioneel document dat uw klant de uitsplitsing van kosten en prijzen van zijn landschapsproject laat zien voordat ze u inhuren. Als je dat niet doet, is de kans groot dat je geen winst maakt, zelfs niet nadat je een markup hebt toegevoegd, volgens Total Landscape Care. Zorg er ook voor dat u uw klanten ondervraagt over het ontwerp en de stijl van landschapsarchitectuur, aangezien dit de prijs zou variëren. U kunt er bijvoorbeeld achter komen dat een klant met een krap budget zijn voortuin wil aanleggen om het huis gemakkelijker te verkopen te maken.

Om het meeste uit uw landschapsschatting te halen, moet u uw schattingsproces regelmatig verbeteren, aangezien het moeilijkste deel van uw taak is om te begrijpen hoe lang een project zal duren.