Hoeveel moet ik betalen aan een tuinman ?

Huur dus iemand in om deze eentonige, onaangename taken uit te voeren, zodat je kunt zitten en genieten van de tuin. Het uurtarief van een tuinman varieert van £12-£60, met de gemiddelde kosten per uur ongeveer £25.Volgens HaMuch bedragen de gemiddelde kosten van een tuinman in het VK £27 per uur. Nu de kosten van levensonderhoud blijven stijgen, is het belangrijk om te weten dat u een goede prijs krijgt als het om uw tuin gaat. Een goed onderhouden tuin voegt waarde toe aan uw huis zolang u niet te veel betaalt.

De uurtarieven variëren afhankelijk van waar je woont en wat voor soort tuinman je inhuurt. De gemiddelde kosten per uur voor een tuinman in het VK bedragen £27 per uur, maar kunnen variëren van een uurtarief van £12 tot £59.Grote landschapsbedrijven en lokale tuinders variëren in prijs, dus u moet weten wat u zoekt. Als u de tools levert, moet het tarief lager zijn. De arbeidspercentages worden ook bepaald door het gebied en de grootte van het bedrijf dat u kiest.

Grote bedrijven in het noorden van Engeland rekenen bijvoorbeeld ongeveer £30 - £40 per uur, terwijl een middelgroot tuinonderhoudsbedrijf ongeveer £45 - £50 per uur in rekening kan brengen. De nationale gemiddelde uurkosten om een tuinman in te huren bedragen £10-£20 per uur. Houd er rekening mee dat deze prijzen waarschijnlijk ook zullen fluctueren, afhankelijk van waar u in het VK woont; De prijzen in Londen voor tuinders zullen hoger zijn dan de kosten in een van de noordelijke regio's. De tuinkosten zijn echt op een glijdende schaal - het hangt er eigenlijk gewoon van af hoeveel werk je wilt dat ze doen en dat hangt op zijn beurt af van de grootte van de tuin en bij welke klussen je hulp nodig hebt.

Gemanicuurde gazons en prachtige bloemenranden zien er misschien geweldig uit, maar in een tuin van elke grootte hebben ze een toegewijd personeelsbestand nodig of iemand met veel tijd in handen en een echte passie en kennis voor tuinieren. Als u uw tuin wilt laten onderhouden of renoveren, kunt u het beste weten hoeveel een tuinman gaat kosten voordat u er een in dienst neemt. Tuinders die in een stad werken, kunnen bijvoorbeeld slechts £18.000 per jaar verdienen omdat er minder huizen met tuinen zijn, terwijl tuinders die in voorstedelijke gebieden werken tot £27.000 per jaar kunnen verdienen. De kosten voor het inhuren van een tuinman zullen enorm afhangen van het tuinieren dat u wilt doen en wat de klus van de professional met zich meebrengt.

Probeer bij het kiezen van een tuinman of tuinarchitect 3 vergelijkingscitaten te krijgen, zodat u een idee heeft van de waarde van service. Tuinonderhoud omvat regelmatige verzorging om uw tuin er altijd zo goed mogelijk uit te laten zien. Heggen kunnen ook naar uw specifieke smaak worden gevormd, dus als u uw tuin uniek of artistiek wilt houden, kan het snoeien van heggen een geweldige manier zijn om dit te doen zonder met een tuinarchitect te hoeven praten over een dure waterpartij of honderden exotische bloemen te planten. Er is een breed scala aan afvalverwijdering die door tuinders kan worden uitgevoerd, waaronder bouwafval, tuinafval, hout of zelfs meubels.

Omheiningen, schuur, poort, pergola of tuinhuisje

o) zorg ervoor dat de tuinman toegang heeft tot het gebied in uw tuin waar u de structuur wilt laten repareren of plaatsen. Voor groter tuinonderhoud kunnen echter twee of meer tuinders nodig zijn om de klus efficiënt te voltooien. De meeste tuinders rekenen geen apart tarief voor wieden, omdat het slechts een van de vele tuintaken is die ze uitvoeren. Uw tuin kan ook enorm veel waarde toevoegen aan uw eigendom, dus het is geen verspilling om te overwegen te investeren om uw tuin er geweldig uit te laten zien.

Een groter tuinproject dat veel tijd en arbeid kan zijn, zou u tot £1.000 kunnen kosten, terwijl een tuinklus die tegen een uurtarief kan worden gedaan waarschijnlijk £10-£20 kost, afhankelijk van waar u in het VK woont.

Bron: Tuinen-jk.be