Hoeveel verdient een tuinman uk?

Dit komt neer op een totaal van ongeveer £470,00 per maand, of £5640,00 per jaar. Dit betekent dat het me £5640,00 kost om £33.600 te verdienen, wat een totale winst van £27.960 per jaar oplevert. Hoeveel verdient een tuinman in Londen, VK? Het gemiddelde salaris voor een tuinman bedraagt £21.871 in Londen, VK. Salarisschattingen zijn gebaseerd op 50 salarissen die anoniem bij Glassdoor zijn ingediend door Gardener-medewerkers in Londen, VK.

U ontvangt tot 4 vrijblijvende offertes van lokale tuinders en bespaart geld op uw tuinproject. Dit is een persoonlijke vraag voor veel tuinders en een vraag die veel niet graag beantwoorden, maar als je erover denkt om je eigen tuinbedrijf te starten, is het een vraag waarop je het antwoord moet weten voordat je je tijd en geld investeert. Deze eerste £30 is cruciaal als u tuinonderhoud aanbiedt en meerdere tuinen heeft om op één dag voor te zorgen. Het zijn geschatte waarden omdat elke tuin uniek is en alle tuinders hun eigen uurwerktarief hebben.

Bepaal ook of u wilt dat een tuinman onder uw leiding werkt of het voortouw neemt en u vertelt wat er in de tuin moet worden gedaan. Een 'verzorgde' tuin heeft regelmatig bezoeken nodig, dus een tuinman zal waarschijnlijk per uur kosten en gedetailleerd werk met zich meebrengen. Als u een nieuw tuinbedrijf start, moet u rekening houden met nieuwe tuinmachines en -apparatuur. Het is logisch dat een complexe klus zoals landschapsarchitectuur of tuinontwerp duurder zal zijn dan het maaien van gras of het graven van een greppel.

De tuinkosten zijn echt op een glijdende schaal - het hangt er eigenlijk gewoon van af hoeveel werk je wilt dat ze doen en dat hangt op zijn beurt af van de grootte van de tuin en bij welke klussen je hulp nodig hebt. Gemanicuurde gazons en prachtige bloemenranden zien er misschien geweldig uit, maar in een tuin van elke grootte hebben ze een toegewijd personeelsbestand nodig of iemand met veel tijd in handen en een echte passie en kennis voor tuinieren. Sommige van deze verenigingen richten zich op landschapsontwerpers en tuinders, terwijl de rest zich richt op algemene tuinders. Als u uw tuin kunt plannen en uw prioriteiten duidelijk kunt identificeren, helpt dit zowel u als een tuinman om optimaal gebruik te maken van de beschikbare tijd en budget.

Veel mensen verwachten dat tuinders een goedkoper dagtarief hebben dan andere handelaars zoals loodgieters en elektriciens, maar tuinieren is zeer arbeidsintensief en kan dure gereedschappen, verzekeringen en de constante aanvulling van items zoals brandstof en actuele producten vereisen.