Wat rekenen de meeste tuinarchitecten per uur?

De prijsklasse is hetzelfde voor nieuw onderhoud van landschapsarchitectuur en landschapsarchitectuur. Uw landschapsprofessional kan mogelijk een ontwerp voor u maken, of u kunt besluiten om een aparte ontwerper of landschapsarchitect in te huren die gespecialiseerd is in planning. Het aanleggen van de tuin in een nieuw gebouwde woning zal aanzienlijke kosten met zich meebrengen in vergelijking met die van een verbetering of verbetering van bestaande landschapsarchitectuur. Met zo'n scala aan beschikbare opties kunnen de landschapskosten aanzienlijk variëren, vooral als u ervoor kiest om te landschap met potplanten, waterpartijen of andere grote toevoegingen.

En tot slot, zorg ervoor dat u een erkende landschapsaannemer heeft die alle aspecten van uw landschapsproject fysiek kan installeren, bouwen en bouwen. Huizen met landschapsarchitectuur hebben meestal een kostenvoordeel van 5% tot 12% ten opzichte van vergelijkbare huizen zonder landschapsarchitectuur. Als u met een beperkt budget landschapsarchitectuur bedenkt, helpt deze lijst met veelgebruikte landschapsmaterialen u te bepalen welke materialen het beste voor u werken. Terwijl landschapsarchitecten doorgaans aan grotere of commerciële projecten werken, werken landschapsontwerpers meestal aan residentiële en kleinere projecten.

Nadat u hebt bepaald welke soorten landschapskenmerken u wilt, is het tijd om een landschapsbedrijf in te huren dat de klus kan klaren. Maar als je iemand nodig hebt om je bouwklare plannen te bezorgen en de ontwerpen te installeren, werk je waarschijnlijk samen met een landschapsarchitect en een landschapsaannemer. Landschapsprojecten waarbij constructie betrokken is, zoals het installeren van keermuren om erosie te voorkomen, kunnen de diensten van een landschapsarchitect of ingenieur vereisen, wat de kosten zal verhogen. Afhankelijk van het type landschapsarchitectuur dat u wilt, kan een tuinarchitect u per uur, per werknemer of per project in rekening brengen.

Als u werkt aan een kleinschalig woonproject - zoals een tuin- of achtertuinlandschapsarchitectuur, kunt u nauw samenwerken met een ontwerper die ideeën kan bieden voor uw planten en verlichting en u kan helpen met het bedenken van een landschapsplan. Daarom is het de beste manier om contact op te nemen met verschillende tuinarchitecten bij u in de buurt en prijsopgaven aan te vragen. Tussenliggende niveaus omvatten meer gedetailleerd werk, zoals het installeren van landschapsbeteugeling, bloembedden of verhoogde tuinen. Sommige bouwprojecten voor landschapsarchitectuur, zoals zwembaden, poolhouses en hekwerk, vereisen aanvullende professionele diensten, zoals een goedgekeurd landschapsontwerp van een architect of ingenieur.