Hoeveel rekenen tuinders per uur?

Uiteraard zorgt de tuinman er ook voor dat het gemaaide gras en puin handmatig worden opgeruimd met een eenvoudige tuinhark of met behulp van een gazonstofzuiger als ze er een hebben. Hoewel u misschien in de verleiding komt om uw tuin volledig te doe-het-zelf, overweeg dan de verschillende voordelen die u kunt krijgen door te betalen voor een professionele tuinservice. Tuinders hebben echter verschillende overwegingen om rekening mee te houden bij hun facturering, en de werkelijke prijs die u betaalt voor tuinieren zal variëren als gevolg van een aantal factoren. Als u een landschapsontwerper wilt inhuren, een sprinklersysteem in de grond wilt installeren of anderszins de esthetiek en functie van uw tuin of tuin opnieuw wilt ontwerpen, verwacht dan meer te betalen voor deze materialen en diensten.

Mulch is een belangrijk stuk tuinontwerp en er zijn verschillende redenen waarom veel mensen een tuinman inhuren om het aanvraagproces te verzorgen. Grasmaaien is meestal baanbrekend werk waarvoor ook enige vaardigheid nodig is om het goed te doen, u kunt beter een tuinman of tuinarchitect inhuren om het voor u te doen. Sommige tuinarchitecten bieden echter ook tuindiensten aan, en sommige mensen gebruiken de twee termen door elkaar. U kunt een lager tarief krijgen door een halfgeschoolde of ongeschoolde tuinman te vinden die voor uw planten zorgt als er niet te veel werk aan de winkel is of speciale vereisten waarvoor bekwame professionele tuiniers nodig zijn.

Het bedrag dat u betaalt voor een enkel bezoek hangt voornamelijk af van het werk dat moet worden gedaan en hoeveel uur de tuinman aan uw tuin besteedt. U kunt plannen om een tuinman te laten komen als er werk aan de winkel is en hem betalen voor het werk van die dag of ze regelmatig laten komen om routinematige tuinierklusjes te doen, zoals wieden, maaien, snoeien, enz. als u geen tuinman kunt vinden die uw gazon kan maaien, zoek dan naar landschapsarchitectuur en gazononderhoud bij u in de buurt. Voor nieuwe huiseigenaren die net beginnen te wennen aan het hebben van hun eigen stuk grond, lijkt het idee om een privétuinman te hebben misschien nogal groots; maar tuinders zijn beschikbaar tegen een verrassend grote verscheidenheid aan prijspunten.

U kunt ook meer of minder betalen, afhankelijk van het aantal benodigde tuinders per bezoek op basis van de grootte van uw tuin en de hoeveelheid werk die moet worden verzet. Of u nu een complete tuinmake-over of regelmatig onderhoud wilt, u kunt rekenen op een tuinman om de klus te klaren. Op hun profielen kunt u meer te weten komen over hun expertisegebieden en foto's bekijken van eerdere tuin- en landschapsprojecten waaraan ze hebben gewerkt. U kunt kortingen krijgen als u een langetermijnovereenkomst sluit met een tuinbedrijf op uw locatie.