Hoeveel verdient een zelfstandige tuinman uk?

Het bedrag dat een zelfstandige tuinman kan verdienen, varieert afhankelijk van diensten, ervaring en locatie. Meestal kunnen zelfstandige tuiniers verwachten minstens £15 per uur te verdienen. Welk uurtarief u ook kiest om in rekening te brengen voor uw tuindiensten, zorg ervoor dat u genoeg verdient om al uw huishoudelijke rekeningen te dekken. Dit komt neer op een totaal van ongeveer £470,00 per maand, of £5640,00 per jaar.

Dit betekent dat het me £5640,00 kost om £33.600 te verdienen, wat een totale winst van £27.960 per jaar oplevert. Salarisschattingen zijn gebaseerd op 201 salarissen die anoniem bij Glassdoor zijn ingediend door een zelfstandige landschapstuinier %26 werknemers van grondwerkers. U kunt dit bereiken door uw website en ander marketingmateriaal meer op bedrijven te richten dan op individuele klanten of door u meer te concentreren op landschapsarchitectuur en ontwerpdiensten in plaats van handmatige tuiniertaken. Tuinders kweken en verzorgen planten, struiken, bomen en andere elementen van buitenlandschappen voor openbare en particuliere klanten.

Het nationale gemiddelde salaris voor een zelfstandige landschapstuinier %26 grondwerker bedraagt £22.205 per jaar in het Verenigd Koninkrijk. Je kunt beginnen met werken in een tuincentrum, wat je kan helpen de basisprincipes van plantenverzorging te leren, of door te solliciteren naar functies als tuinierassistent. Salarisschattingen zijn gebaseerd op 201 salarissen die anoniem bij Glassdoor zijn ingediend door Self-employed Landscape Gardener %26 Ground Worker-medewerkers. Een van de meest voorkomende routes naar een carrière in tuinieren is het volgen van een universitaire cursus tuinbouw of tuinieren.

Een 'verzorgde' tuin heeft regelmatig bezoeken nodig, dus een tuinman zal waarschijnlijk per uur kosten en gedetailleerd werk met zich meebrengen. Het hoogste salaris voor een zelfstandige landschapstuinier %26 grondwerker in het Verenigd Koninkrijk is £29.414 per jaar. Deze cursussen leren meestal essentiële kennis en vaardigheden van tuinieren, waaronder het identificeren en verzorgen van planten, ze kweken uit zaden en het op de juiste manier gebruiken van tuingereedschap. Als u al als tuinman werkt en u uw inkomen wilt verhogen, zijn er stappen die u kunt nemen om uw salaris te verhogen door meer klanten aan te trekken, het verhogen van uw vergoedingen te rechtvaardigen en te solliciteren naar meer senior functies bij tuinbedrijven.

Hoewel formele kwalificaties meestal niet essentieel zijn om als professionele tuinman te werken, kan studeren voor tuinierkwalificaties u helpen uw expertise in het veld te vergroten en een hoger tuinsalaris te behalen. Als u een nieuw tuinbedrijf start, moet u rekening houden met nieuwe tuinmachines en -apparatuur. Meer ervaring opdoen als professionele tuinman is een van de meest betrouwbare methoden om uw tuininkomen te verhogen. Een stage is een effectieve route naar tuinieren voor kandidaten die geld willen verdienen tijdens hun studie, en het kan je helpen door te gaan naar meer senior tuinierrollen.

Ik ben nu meer dan 10 jaar tuinman in het VK, dus ik kan uit ervaring spreken bij het geven van advies over hoeveel geld een tuinman per jaar kan verdienen, maar zal variëren afhankelijk van uw locatie en concurrentie.