Hoeveel verdienen zelfstandige tuiniers uk?

Het bedrag dat een zelfstandige tuinman kan verdienen, varieert afhankelijk van diensten, ervaring en locatie. Meestal kunnen zelfstandige tuiniers verwachten minstens £15 per uur te verdienen. Welk uurtarief u ook kiest om in rekening te brengen voor uw tuindiensten, zorg ervoor dat u genoeg verdient om al uw huishoudelijke rekeningen te dekken. Dit komt neer op een totaal van ongeveer £470,00 per maand, of £5640,00 per jaar.

Dit betekent dat het me £5640,00 kost om £33.600 te verdienen, wat een totale winst van £27.960 per jaar oplevert. Veel mensen verwachten dat tuinders een goedkoper dagtarief hebben dan andere handelaars zoals loodgieters en elektriciens, maar tuinieren is zeer arbeidsintensief en kan dure gereedschappen, verzekeringen en de constante aanvulling van items zoals brandstof en actuele producten vereisen. Dit is een persoonlijke vraag voor veel tuinders en een vraag die veel niet graag beantwoorden, maar als je erover denkt om je eigen tuinbedrijf te starten, is het een vraag waarop je het antwoord moet weten voordat je je tijd en geld investeert. Als u een nieuw tuinbedrijf start, moet u rekening houden met nieuwe tuinmachines en -apparatuur.

Hoewel formele kwalificaties meestal niet essentieel zijn om als professionele tuinman te werken, kan studeren voor tuinierkwalificaties u helpen uw expertise in het veld te vergroten en een hoger tuinsalaris te behalen. Deze eerste £30 is cruciaal als u tuinonderhoud aanbiedt en meerdere tuinen heeft om op één dag voor te zorgen. Naast regionale variaties zijn er verschillen tussen de salarissen van tuinders die verschillende soorten tuintaken uitvoeren. Als u uw tuin kunt plannen en uw prioriteiten duidelijk kunt identificeren, helpt dit zowel u als een tuinman om optimaal gebruik te maken van de beschikbare tijd en budget.

Je kunt beginnen met werken in een tuincentrum, wat je kan helpen de basisprincipes van plantenverzorging te leren, of door te solliciteren naar functies als tuinierassistent. Als u al als tuinman werkt en u uw inkomen wilt verhogen, zijn er stappen die u kunt nemen om uw salaris te verhogen door meer klanten aan te trekken, het verhogen van uw vergoedingen te rechtvaardigen en te solliciteren naar meer senior functies bij tuinbedrijven. Deze cursussen leren meestal essentiële kennis en vaardigheden van tuinieren, waaronder het identificeren en verzorgen van planten, ze kweken uit zaden en het op de juiste manier gebruiken van tuingereedschap. Tuinders kweken en verzorgen planten, struiken, bomen en andere elementen van buitenlandschappen voor openbare en particuliere klanten.

Veel tuinders verdienen meer of minder, afhankelijk van de kwaliteit van hun werk, hun ervaring in tuinieren en waar ze werken. De tuinkosten zijn echt op een glijdende schaal - het hangt er eigenlijk gewoon van af hoeveel werk je wilt dat ze doen en dat hangt op zijn beurt af van de grootte van de tuin en bij welke klussen je hulp nodig hebt. U ontvangt tot 4 vrijblijvende offertes van lokale tuinders en bespaart geld op uw tuinproject.