Hoeveel moet ik een tuinman per uur betalen in het VK?

Huur dus iemand in om deze eentonige, onaangename taken uit te voeren, zodat je kunt zitten en genieten van de tuin. Het uurtarief van een tuinman varieert van £12-£60, met de gemiddelde kosten per uur ongeveer £25.Volgens HaMuch bedragen de gemiddelde kosten van een tuinman in het VK £27 per uur. Nu de kosten van levensonderhoud blijven stijgen, is het belangrijk om te weten dat u een goede prijs krijgt als het om uw tuin gaat. Een goed onderhouden tuin voegt waarde toe aan uw huis zolang u niet te veel betaalt.

De uurtarieven variëren afhankelijk van waar je woont en wat voor soort tuinman je inhuurt. De gemiddelde kosten per uur voor een tuinman in het VK bedragen £27 per uur, maar kunnen variëren van een uurtarief van £12 tot £59.Grote landschapsbedrijven en lokale tuinders variëren in prijs, dus u moet weten wat u zoekt. Als u de tools levert, moet het tarief lager zijn. De arbeidspercentages worden ook bepaald door het gebied en de grootte van het bedrijf dat u kiest.

Grote bedrijven in het noorden van Engeland rekenen bijvoorbeeld ongeveer £30 - £40 per uur, terwijl een middelgroot tuinonderhoudsbedrijf ongeveer £45 - £50 per uur in rekening kan brengen. De nationale gemiddelde uurkosten om een tuinman in te huren bedragen £10-£20 per uur. Houd er rekening mee dat deze prijzen waarschijnlijk ook zullen fluctueren, afhankelijk van waar u in het VK woont; De prijzen in Londen voor tuinders zullen hoger zijn dan de kosten in een van de noordelijke regio's. Uw tuin kan ook enorm veel waarde toevoegen aan uw eigendom, dus het is geen verspilling om te overwegen te investeren om uw tuin er geweldig uit te laten zien.

Gemanicuurde gazons en prachtige bloemenranden zien er misschien geweldig uit, maar in een tuin van elke grootte hebben ze een toegewijd personeelsbestand nodig of iemand met veel tijd in handen en een echte passie en kennis voor tuinieren. Probeer bij het kiezen van een tuinman of tuinarchitect 3 vergelijkingscitaten te krijgen, zodat u een idee heeft van de waarde van service. Veel heggen kunnen worden bijgesneden in interessante en unieke vormen, zodat je de kans hebt om een prachtig en uniek tuinlandschap te creëren dat helemaal naar je eigen smaak is. Landscapers kunnen ook worden gebruikt om u te helpen bij grotere tuinprojecten en kunnen advies geven over goede aannemers die kunnen helpen bij het project.

Tuinranden zijn het proces waarbij een rand rond uw gras of bloemen wordt aangelegd om het uiterlijk van uw tuin te verbeteren. De kosten voor het inhuren van een tuinman zullen enorm afhangen van het tuinieren dat u wilt doen en wat de klus van de professional met zich meebrengt. Prijzen voor tuinieren in Londen kunnen tussen de £5-£10 meer in rekening brengen dan tuinders in de noordelijke regio's van het VK. U ontvangt tot 4 vrijblijvende offertes van lokale tuinders en bespaart geld op uw tuinproject.

Uw gids voor het maken van een kindvriendelijk tuinlandschapsontwerp. Het schilderen van elk hekwerk is een andere goedkope en eenvoudige manier om uw tuin op te fleuren die niet erg duur of arbeidsintensief is, maar wel een groot verschil maakt voor het algehele uiterlijk van uw tuin. Als het gaat om het regelmatig maaien, afsnijden en opruimen tijdens het verwijderen van onkruid, kan de tuinman u vragen om een regelmatige tuincollectie bij uw gemeenteraad te regelen. Een gekwalificeerde tuinarchitect of tuinman kan met u praten over eventuele toegangsproblemen die ze kunnen tegenkomen.

Hoe groter de grootte van de tuin, hoe meer het tuinieren kost vanwege de tijd en arbeid die nodig zijn om de tuintaak te voltooien.