Hoeveel rekenen landschapsarchitecten uk in rekening?

De kosten voor het aanleggen van een tuin zullen variëren, afhankelijk van wat u uit de ruimte wilt bereiken. Ervaren landschapsarchitecten rekenen doorgaans ongeveer £150 tot £200 per dag, volgens de experts van MyJobQuote (opent in een nieuw tabblad). Als u een stevig budget heeft en precies weet wat u wilt, kunt u de tuin aanpassen aan de bestedingsbeperkingen. De prijzen per meter voor een project met zowel planten als harde landschapsarchitectuur (dwz terrasplanken, terras, grind enz.

En andere harde items) bedragen ongeveer £120 per vierkante meter. Groot-Brittannië is een natie van tuinders en of je nu een paar hangende manden hebt of een uitzicht waar Capability Brown trots op zou zijn, de industrie in het herontwerpen, aanleggen en modelleren van tuinen is nog nooit zo druk en populair geweest. Er zijn enkele gemiddelde cijfers beschikbaar over wat een tuinlandschapsdienst in rekening zou kunnen brengen en sommige deskundige sites beginnen de offerte op ongeveer £800, maar de aanwijzing zit in de naam - dit zijn slechts gemiddelde kosten van tuinlandschapsarchitectuur. Harde landschapsarchitectuur (bestrating, muren en schrijnwerk) is duurder dan zacht landschapsarchitectuur (turfen, planten).

Schrijnwerk, timmerwerk, grondwerk, metselwerk, metselwerk, tegels en tuinieren vaardigheden zijn slechts enkele van de elementen die nodig zijn om een landschapsproject met succes te voltooien. Maak je geen zorgen, je hebt geen showbizzbudget nodig om geweldige dingen te bereiken, want tuinontwerp en landschapsarchitectuur kunnen voor iedereen betaalbaar zijn - je hoeft alleen maar te weten wat je zoekt. Bekijk voor meer informatie informatie van de Association of Professional Landscapers en de Society of Garden Designers. Het lijdt geen twijfel dat grote tuinlandschapswerken die enkele weken duren, een aanzienlijke invloed zullen hebben op de kwaliteit van leven van uw buren.

Hun duurste landschapstuinproject bedroeg £70.000, de goedkoopste bedroeg £5000 en het gemiddelde bedroeg £15.000. De kosten voor het modelleren van uw tuin in het VK zullen variëren afhankelijk van hoeveel u zich kunt veroorloven en hoeveel van het werk u zonder hulp kunt doen. Dit wordt opgeteld bij de kosten van het project en wordt verzameld door de landschapstuinier en elke drie maanden doorgegeven aan de belastingbetaler. Afhankelijk van het soort werk dat u wilt, kan uw tuinaanleg relatief betaalbaar zijn voor iets dat een aanzienlijke hoeveelheid besparing nodig heeft om te voltooien.

In dit stadium zullen de aannemer (s) beginnen met het leggen van grasmat, het installeren van de terrasplanken, de tuinvijver bouwen of aan de slag gaan met de landschapsarchitectuur die van toepassing is. Natuurlijk kunt u maar één deel van uw tuin modelleren en het in fasen doorwerken is een goede manier om de kosten te beheersen, op voorwaarde dat u het algehele ontwerp zorgvuldig hebt gepland voordat u begint. Dit kan een klein tuinlandschap, kunstgras, tuinontwerp, oprit bestrating of zelfs een zwembad of waterpartij zijn. Een landschapstuinier, of tuinarchitect, concentreert zich meer op het algehele ontwerp en de constructie van de tuin.