Hoeveel rekenen tuinders per uur uk?

Huur dus iemand in om deze eentonige, onaangename taken uit te voeren, zodat je kunt zitten en genieten van de tuin. Het uurtarief van een tuinman varieert van £12-£60, met de gemiddelde kosten per uur ongeveer £25.Volgens HaMuch bedragen de gemiddelde kosten van een tuinman in het VK £27 per uur. Nu de kosten van levensonderhoud blijven stijgen, is het belangrijk om te weten dat u een goede prijs krijgt als het om uw tuin gaat. Een goed onderhouden tuin voegt waarde toe aan uw huis zolang u niet te veel betaalt.

De uurtarieven variëren afhankelijk van waar je woont en wat voor soort tuinman je inhuurt. De gemiddelde kosten per uur voor een tuinman in het VK bedragen £27 per uur, maar kunnen variëren van een uurtarief van £12 tot £59.Grote landschapsbedrijven en lokale tuinders variëren in prijs, dus u moet weten wat u zoekt. Als u de tools levert, moet het tarief lager zijn. De nationale gemiddelde uurkosten om een tuinman in te huren bedragen £10-£20 per uur.

Houd er rekening mee dat deze prijzen waarschijnlijk ook zullen fluctueren, afhankelijk van waar u in het VK woont; De prijzen in Londen voor tuinders zullen hoger zijn dan de kosten in een van de noordelijke regio's. Je kunt verwachten dat tuinders in Londen ongeveer £3-£10 meer per uur in rekening brengen dan tuinders in het noorden van het VK. Als u uw tuin wilt laten onderhouden of renoveren, kunt u het beste weten hoeveel een tuinman gaat kosten voordat u er een in dienst neemt. Veel heggen kunnen worden bijgesneden in interessante en unieke vormen, zodat je de kans hebt om een prachtig en uniek tuinlandschap te creëren dat helemaal naar je eigen smaak is.

Het internet is een grote bron van kennis over de goedkoopste tuinideeën en lokale bibliotheken hebben waarschijnlijk ook boeken over tuinieren die u geweldige tips geven om de kosten laag te houden. Het snoeien van heggen zorgt er niet alleen voor dat uw tuin er esthetischer uitziet, maar het helpt ook om uw tuin veilig te houden, aangezien uitstekende takken en heggendelen gevaarlijk kunnen zijn, vooral voor kinderen. Tuinopruiming houdt in feite gewoon in dat de tuin wordt opgeruimd van alles wat er niet hoeft te zijn. Tuinarchitecten zijn ook in staat om tuinmuren te bouwen, die tussen de £920 - £1.900 kosten, en schuren, die tussen de £700 - £1.000 kosten.

Omheiningen, schuur, poort, pergola of tuinhuisjeo) zorg ervoor dat de tuinman toegang heeft tot het gebied in uw tuin waar u de structuur wilt laten repareren of plaatsen. Landschapsprojecten vereisen normaal gesproken meer dan één tuinman en zware machines die door hen worden geleverd, kosten meer. Voor groter tuinonderhoud kunnen echter twee of meer tuinders nodig zijn om de klus efficiënt te voltooien. Hieronder vindt u een lijst van elke kostenbeïnvloedende factor als het gaat om het inhuren van een tuinman voor tuinonderhoud.

Het schilderen van elk hekwerk is een andere goedkope en eenvoudige manier om uw tuin op te fleuren die niet erg duur of arbeidsintensief is, maar wel een groot verschil maakt voor het algehele uiterlijk van uw tuin. U ontvangt tot 4 vrijblijvende offertes van lokale tuinders en bespaart geld op uw tuinproject. Hoe groter de grootte van de tuin, hoe meer het tuinieren kost vanwege de tijd en arbeid die nodig zijn om de tuintaak te voltooien.