Het TuinExpert kwaliteitslabel

Dit label wil kwaliteit garanderen naar de consument toe. Met een TuinExpert bent u ervan verzekert dat u een tuinaannemer kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

De TuinExpert staat voor :  

  • Professionaliteit: De tuinaannemer voldoet aan bepaalde criteria waarmee het TuinExpert label u een hoge kwaliteit van het geleverde werk garandeert. Deze criteria worden door een extern auditbureau gecontroleerd.
  • Betrokkenheid: De TuinExpert hanteert een open communicatie, een goed contact en correcte afspraken. Al bij uw eerste offerte merkt u al dat u te maken heeft met een kwaliteitstuinaannemer. Offertes zijn duidelijk en voorzien uitsluitend in haalbare beloftes.
  • Vakbekwaam: De TuinExpert is vakbekwaam en schoolt zich regelmatig bij. Omdat een TuinExpert verplicht aangesloten is bij een beroepsorganisatie is hij steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector.
  • Service: zowel voor of na de werken , uw tevredenheid is van het grootste belang. Vraag naar uw opleveringsdossier bij het afsluiten van uw project.

Is er een probleem waar u en uw TuinExpert niet tot een oplossing komen? Neem contact met het Tuinexpertlabel en wij stellen alles in het werk om een oplossing te vinden.

Klik hier als u overtuigd bent en naar een TuinExpert op zoek?

Ben je als tuinaannemer geïnteresseerd in het behalen van het label? Lees hier meer over de procedure...